www.Executari-Insolvente.ro

TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului executari-insolvente.ro

www.executari-insolvente.ro (denumit in continuare “Site-ul”) apartine SC INOVATOP SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 4, Aleea Calinesti Nr. 20, Bloc C12, Sc. 3, Ap. 32 - Camera 1, avand CUI: 29478136, inregistrata la ONRC sub numarul: J40/15177/2011, inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 27115. Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza Site-ul. Site-ul cuprinde si alte domenii si sub-link-uri apartinind SC INOVATOP SRL denumita in continuare „Compania”.

Site-ul contine sectiuni variate de la bunuri licitate, pana la legislatie, profesionisti in domenniu si articole de presa, toate cu intentia de a va oferi informatii complete si coerente despre piata bunurilor executate silit/recuperate/aflate in lichidare.

Va rugam sa parcurgeti cu atentie atat Termenii si conditiile de utilizare a site-ului cat si cele specificate in Politica de confidentialitate. Prin accesarea site-ului www.executari-insolvente.ro sau prin orice altfel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligati sa respectati Termenii si Conditiile site-ului si Politica de Confidentialitate.

Accesul si folosirea Site-ului se face in termenii si conditiile de mai jos. Folosirea Site-ului, inregistrarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea fara obiectii si/sau rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care rezulta din acceptarea acestora. Serviciile oferite de Site sint rezervate persoanelor fizice si juridice. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi modificate de catre Societate in orice moment, fara instiintarea in avans a utilizatorului. Utilizatorul (termen prin care intelegem persoana fizica sau juridica care foloseste Site-ul) va putea accesa in permanenta termenii si conditiile de folosire a serviciilor pentru a le putea verifica in orice moment.

1. ACCES

Folosirea Site-ului este permisa pentru oferirea si obtinerea de informatii. Orice folosire in alte scopuri decat acesta este interzisa. Pentru a accesa Site-ul si serviciile si informatiile puse la dispozitie pe Site aveti nevoie de acces la internet. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru siguranta accesului la Site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

2. REGULI DE FOLOSIRE

Societatea sau terte parti pot oferi autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse de internet. Societatea nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale existente pe site-urile respective. Societatea nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupus cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Societatea isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a cere pedepsirea conform legilor in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau sigurantei acestuia sau incercarea de a ataca sau compromite Compania sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu Site-ul este de competenta instantelor competente. Nu sunt permise: incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui Site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Companiei sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Companiei care nu sunt publice, fara autorizatie; folosirea oricaror adrese de e-mail publicate pe Site pentru distribuirea lor pe liste de trimitere de e-mail sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese. Incalcarea oricareia dintre aceste reguli presupune raspunderea civila sau penala. Compania va cerceta faptele care implica asemenea incalcari, luind masuri pentru prevenirea sau impiedicarea lor.

3. DESCRIEREA SERVICIILOR

In conformitate cu Termenii si Conditii de utilizare ale site-ului, Site-ul are obligatia de a detine un formular de inserare pentru anunturi, de a verifica veridicitatea anunturilor inserate si de a asigura accesul la anunturile din bazele de date prin intermediul Internetului.

Site-ul poate promova prin diverse modalitati anunturile inserate de utilizatori, in special prin includerea acestora si in alte medii online si/sau prin publicitatea efectuata prin referiri la aceste anunturi in diverse e-mailuri. Prin aceasta, utilizatorul consimte la transimiterea anunturilor sale in acest scop pentru medii straine.

Site-il isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere). In special, prin motive tehnice se intelege ca anunturile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori inopinate ale sistemului).

Utilizatorii au acces gratuit la majoritatea serviciilor Site-ului, exceptie facand serviciul de publicare anunt pe site pentru care utilizatorii au acces numai in urma inregistrarii si autentificarii. De asemenea, autentificarea in cont, permite accesul la facilitati suplimentare ale Site-ului.

Site-ul a realizat si asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze Site-ul. Orice material/anunt postat pe Site de utilizator, in orice format, va fi supus moderarii inainte sau dupa upload.


4. INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

Pentru a folosi serviciile oferite de Site, va obligati sa: 
 • oferiti date reale, complete si corecte asa cum este cerut de formularul de inscriere pe Site; 
 • pastrati si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inscriere pentru a fi adevarate, exacte si complete. 

Daca veti oferi informatii care nu sint reale, inexacte sau incomplete Societatea are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra, sa va interzica folosirea pe viitor a Site-ului si sa va faca raspunzator, dumneavoastra fiind obligat sa reparati orice paguba, de orice natura, pe care ati produs-o Companiei si/sau Site-ului si totodata sa aparati Companiea fata de orice pretentii ale tertilor, de orice natura, pornite din actiunile de care dvs va faceti vinovat. Site-ul nu raspunde in niciun mod de informatiile si datele publicate, difuzate sau trimise de catre utilizatorii sai. Cu toate acestea, Compania isi rezerva dreptul csa verifice acuratetea si corectitudinea informatiilor oferite de catre dumneavoastra si sa actioneze in consecinta, potrivit celor de mai sus. Dupa completarea formularului de inscriere, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru folosirea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei de acces la serviciile Site-ului, conditionate de inregistrare (logare). Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Compania nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru corectitudinea informatiilor transmise.

5. RESTRICTIONAREA SAU STERGEREA ANUNTURILOR

Compania poate lua urmatoarele masuri daca exista suficiente indicii ca un utilizator a incalcat prevederile legale, drepturile tertilor sau Termenii si Conditiile site-ului:
 • stergerea anunturilor sau a altor continuturi inserate pe Site;
 • intarzierea anunturilor sau a altor continuturi inserate pe Site;
 • emiterea de avertismente catre utilizatori;
 • limitarea sau restrictionarea utilizarii Site-ului;
 • restrictionarea temporara sau definitiva a accesului utilizatorului.

In alegerea masurii, Compania va tine cont de interesele legitime ale utilizatorului afectat, in special atunci cand exista indicii conform carora utilizatorul nu este responsabil pentru incalcare. 
Atunci cand accesul unui utilizator este restrictionat, acesta nu mai poate utiliza Site-ul si nu mai poate inregistra un nou cont de utilizator. In acest sens, va notifica utilizatorul cu privire la incetarea contractului de utilizare/stergerea contului de utilizator.

Utilizatorii pot oricand solicita unilateral stergerea contului de utilizator. Site-ul poate oricand denunta unilateral acordul de utilizare. 

6. DISPONIBILITATEA SI CALITATEA SERVICIULUI

Compania isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile oferite pe Site, cu sau fara un anunt in avans. Compania nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau oprirea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului. Intelegeti si sinteti in mod expres de acord ca folosirea Site-ului se face pe propria dumneavoastra raspundere si totodata ca serviciile sunt oferite potrivit principiului „astfel cum sunt disponibile”. 

7. LIMITAREA RASPUNDERII

Compania nu ofera nicio garantie ca:
 • informatiile vor implini toate solicitarile dumneavoastra - serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele care se vor putea obtine din folosirea informatiilor Site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele dumneavoastra. 

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza Site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea rezulta din descarcarea de informatii si servicii de pe Site. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de pe Site sau prin intermediul serviciilor Site-ului nu constituie o garantie, daca nu este mentionata expres in Termenii si conditiile de folosire.
Compania nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe sau indirecte, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din:
 • folosirea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor Site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii cumparate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe Site;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile Site-ului. 
Societatea nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Compania sau terte parti colaboratoare prelucreaza datele cu caracter personal primite prin intermediul formularelor din site prin e-mail ori prin telefon, in scopul furnizarii unor servicii sau a unor informatii detaliate despre produsele si serviciile prezente pe Site. Datele care nu pot fi personalizate sunt colectate in vederea realizarii de statistici privind functionalitatile Site-ului. Prin completarea transmiterea datelor inserate in formularele de pe site va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor in conditiile prezentilor termeni. Datele personale pot fi folosite de catre Site si in scopuri comerciale sau pentru promovarea propriilor servicii ale Companiei sau a serviciilor si produselor tertilor colaboratori.

In toate cazurile prevazute de lege, Site-ul va folosi informatiile cu caracter personal pentru prevenirea si identificarea fraudelor, precum si in alte scopuri legitime.

Orice date cu caracter personal colectate vor fi inregistrate, stocate si organizate pe servere protejate, unde este gazduit si site-ul propriu-zis, precum si pe orice alte suporturi care permit astfel de operatiuni. Site-ul utilizeaza companii de publicitate pentru a difuza anunturi cand vizitati site-ul. Aceste companii pot folosi informatiile cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa.

Datele colectate de catre Site vor fi modificate ori adaptate pentru a le aduce in forma necesara pentru realizarea scopurilor prezentate mai sus. Adaptarea sau modificarea vor fi efectuate si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra acestor date. Datele cu caracter personal colectate de catre terti, numai atunci cand exista acordul Site-ului, se supun acelorasi reguli.

Compania si/sau colaboratorii sai, pot extrage si consulta datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului. Compania, precum si colaboratorii sai, pot efectua si alte operatii asupra datelor, cum sunt alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea datelor.

Drepturile persoanelor care utilizeaza serviciile Site-ului si care sunt rugate sa divulge date cu caracter personal pentru a putea accesa anumite servicii, sunt prevazute in Legea nr. 677/2001 cu adaugirile si modificarile ulterioare, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, utilizatorii au urmatoarele drepturi:
 • dreptul la informare
 • dreptul de acces la date
 • dreptul de interventie
 • dreptul de opozitie
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
 • dreptul de a se adresa justitiei
 • dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere.
Ori de cate ori un utilizator doreste sa isi exercite unul sau mai multe din drepturile enumerate mai sus, el este rugat sa intocmeasca o cerere scrisa, in format electronic, pe care o va expedia pe adresa de e-mail contact@executari-insolvente.ro. Modificarile solicitate vor fi solutionate, in ordinea primirii lor, intr-un termen rezonabil de cel mult 30 zile lucratoare de la data receptionarii.

Atunci cand va aduce modificari esentiale prezentei politici, Site-ul va incerca sa le evidentieze grafic sau prin alte mijloace posibile in mediul electronic. Este insa obligatia utilizatorului de a verifica periodic ”Politica de Confidentialitate” si ”Termenii si Conditiile” site-ului si sa se asigure ca nu contravin propriilor sale interese. Daca se constata o astfel de situatie, utilizatorul este rugat sa inceteze de indata folosirea site-ului.

Cookieuri:
Pentru a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor, Site-ul poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, Site-ul poate folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.. Cookieurile sunt fisiere oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.
Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi Compania face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc.

Site-ul poate contine linkuri catre alte website-uri de interes. Totusi, odata ce ati folosit unul dintre aceste linkuri si ati parasit Site-ul, trebuie sa fiti constienti de faptul ca noi nu mai avem nici un control asupra protejarii confidentialitatii dvs. pe parcursul vizitei catre un alt website. In consecinta, nu suntem responsabili pentru protejarea confidentialitatii datelor dvs. personale in acord cu declaratia noastra de confidentialitate deoarece alte website-uri pot avea o politica diferita din acest punct de vedere. Trebuie deci sa acordati atentie acestui aspect si sa consultati declaratia de confidentialitate a website-ului in cauza.


9. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Compania ofera acces liber la Site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru toate informatiile aflate pe Site este detinut de Societate sau de terti (ANAF / executori / practicieni in insolventa / afiliatii / parteneri). Niciun material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, in totalitate sau modificat fara acordul explicit, in avans si scris al Societatii. Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Societatii sau a tertilor (ANAF / executori / practicieni in insolventa / afiliatii / parteneri). Este interzisa crearea de legaturi cu acest Site ale altor site-uri sau invers, fara un acord in avans scris al Companiei. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul anterior scris al Companiei, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat, pentru materialele publicate pe acest Site de catre alte persoane decat cele autorizate de Societate si isi rezerva dreptul de a solicita pedepsirea conform legilor in vigoare a oricarei actiuni de acest fel. Astfel de materiale devin proprietatea Societatii in momentul trimiterii lor de catre utilizatori, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi folosite in orice scop de catre Companie, fara obligatia de a acorda despagubiri pentru folosirea lor. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Companie prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site, postat pe Site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii printr-un email la adresa contact@executari-insovente.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a Companiei, Aleea Calinesti Nr. 20, Bloc C12, Sc. 3, Et. 3, Ap. 32 - Sector 4, Bucuresti.

10. DATE COLECTATE SI UTILIZAREA LOR

Site-ul, prin intermediul formularelor on line, colecteaza urmatoarele categorii de date personale:
 • denumirea profesiunii si/sau denumirea companiei
 • numele si prenumele
 • informatiile de contact: adresa de email, adresa, telefon
 • alte date ale persoanelor juridice la alegerea acestora

Site-ul cere anumite informatii cu caracter personal sau general pentru a va intelege mai bine preferintele si a fi capabili sa va oferim servicii imbunatatite. Putem folosi anumite informatii pentru a ne imbunatati serviciile Site-ului. Putem trimite uneori email-uri promotionale despre produsele noisau alte informatii pe care consideram ca le veti gasi interesante, folosind adresa de email transmisa catre noi. Uneori putem folosi datele dumneavoastra personale pentru a va contacta in scopuri promotionale si de sondare a pietei. Putem, de asemenea, folosi informatiile dumneavoastra pentru a adapta Site-ul la cerintele si interesele dumneavoastra.

Compania nu va vinde, distribui sau da spre folosinta datele dumneavoastra personale catre terti decat daca avem permisiunea dumneavoastra expresa sau daca suntem obligati prin lege sa facem acest lucru. Site-ul nu va vinde, distribui sau da spre folosinta datele personale ale unui membru decat daca acesta nu a respectat termenii si conditiile noastre de utilizare sau daca se incalca drepturile legale de folosire a serviciilor noastre. In asemenea situatii de abuz fata de serviciile oferite de Site va fi analizat fiecare caz in parte, iar informatiile cu caracter personal relevante pot fi transmise catre compania in cauza sau persoana care a fost victima unui astfel de abuz.

11. NEWSLETTER

Site-ul foloseste serviciile de email ca modalitate de contactare a utilizatorilor sai. La inregistrarea ca nou membru al Site-ului, utilizatorul trebuie sa fie de acord cu primirea fara drept de refuz a email-urilor cu caracter non-promotional (ex. email-uri cu date de facturare, suport tehnic si informatii despre inregistrare). Pentru a bloca primirea acestor email-uri din partea Site-ului trebuie sa renuntati la drepturile de membru deplin si sa nu mai beneficiati astfel de serviciile Site-ului. Site-ul poate trimite email-uri promotionale periodice (ex. oferte noi, anunturi noi).

Informatia suplimentara colectata pentru fiecare newsletter trimis se refera la: numarul de newslettere consultate si numarul de clickuri pentru fiecare link continut in newsletter.

Fiecare abonament la newsletter se considera confirmat la inregistrarea fiecarui utilizator. Confirmarea se face prin trimiterea unui email de intampinare initial, in care se cere utilizatorului sa confirme abonamentul prin apasarea cu click a linkului unic si personalizat de confirmare. In acest fel ne asiguram suplimentar ca utilizatorul este de acord de la bun inceput cu trecerea sa pe lista de newslettere si ca adresele de email sunt reale.

Fiecare newsletter primit contine informatii clare despre expeditor si metodele de dezabonare. Dezabonarea se produce la cateva secunde dupa ce a fost apasat linkul de dezabonare si nu vor mai fi trimise alte email-uri catre utilizatorii care au ales sa nu mai primeasca informatia in cauza, decat daca acestia aleg sa se aboneze din nou la newsletter.

Daca veti considera ca informatiile de natura personala care va privesc in mod direct si pe care le detinem sunt incorecte sau incomplete va rugam sa ne trimiteti un email cat mai repede posibil, la adresa specificata mai jos. Vom corecta in timp util toata datele asupra carora ne-ati atras atentia. Daca aveti si alte intrebari privitor la politica noastra de confidentialitate sau felul in care colectam si folosim informatiile personale, va rugam de asemenea sa ne contactati prin e-mail, la adresa: contact@executari-insolvente.ro.