www.Executari-Insolvente.ro

Informatii


Ce avantajele si dezavantaje presupune achizitia unui imobil executat silit?

Principalul avantaj al participarii la o licitatie (imobiliara) consta in posibilitatea de a face o achizitie la un pret (uneori mult) sub nivelul pietei. Acesta este motivul pentru care acest segment este tot mai atractiv pentru potentialii cumparatori de locuinte. Desi suna bine, incheierea unei astfel de tranzactii nu este tocmai o operatiune usoara, deoarece pentru a obtine pretul avantajos pe care ti-l doresti, exista cateva „obstacole”

Detalii

Despre insolventa, faliment si reorganizare judiciara

Procedura insolventei este acea procedura legala care se deschide, la cererea debitorului sau a creditorilor, in cazul in care o societate se afla in stare de insolventa. Conform legii, starea de insolventa reprezinta acea stare a patrimoniului unei societati care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide si exigibile.

Detalii

Despre Executarea Silita

Executorul judecatoresc este un organ de executare numit in functie de Ministrul Justitiei care aduce la indeplinire obligatia stabilita printr-un titlu executoriu care poate fi reprezentat de o hotarare a unei instante civile, comerciale sau penale, contract de credit al unei institutii de credit, inscrisuri autentice notariale, precum si orice alte hotarari sau inscrisuri care, potrivit legii, pot fi puse in executare, obligatie care nu a fost adusa la indeplinire de bunavoie. Executarea silita nu se poate face decat daca creanta este certa, lichida si exigibila.

Detalii